Chumlee Dood, wat hem is overkomen, huis, vriendin, vrouw, salaris (2024)

Beroemde biografieën / Media-persoonlijkheden / Chumlee Dood, wat hem is overkomen, huis, vriendin, vrouw, salaris

Chumlee Dood, wat hem is overkomen, huis, vriendin, vrouw, salaris (1)

Reality tv-ster Chumlee, echte naam, Austin LeeRussell is het best bekend als het castlid van Pawn Stars dat sinds juli 2009 op het History Channel wordt uitgezonden. De show is gecentreerd op Gold & Silver Pawn Shop waar Chumlee het meest doorbracht als zijn jeugd en vervolgens begon te werken op de leeftijd van 21. De winkel is eigendom van Rick Harrison, de vader van Chumlee's beste vriend Corey "Big Hoss" Harrison.

Chumlee, geboren op 5 september 1982, werd fanfavoriet van de show en uiteindelijk de breakout-ster. Pawn Stars was in 2011 de hoogst gewaardeerde show op het History Channel. Hoewel door andere sterren in de show vaak aangeduid als een dorpsgek, als gevolg van zijn waargenomen incompetentie, springt Chumlee vaak naar zijn eigen verdediging door te wijzen op zijn vermogen om vakkundig flipperkasten te hanteren.

Chumlee bracht zijn succes in de show om in eenlucratief bedrijfsimperium. Zijn bedrijf handelt in noviteiten, waaronder zijn persoonlijk ontworpen T-shirts. Dankzij zijn populariteit verschuift Chumlee meer merchandise dan elke andere pionster in de show.

Chumlee Dood, wat is er met hem gebeurd?

In 2014 begonnen de geruchten te wervelen dat Chumlee dood was, maar sindsdien is bevestigd dat het een hoax is, en werd het opgenomen in de lijst met doodscampuss*n van beroemdheden.

De geruchten gingen dat Chumlee, die ooit te zwaar was en 320 pond woog, stierf aan een hartaanval. Chumlee verspilde geen tijd aan het ontmaskeren van de geruchten via zijn Twitter-account.

Hij postte: 'Mogen wij lang leven, voor altijd rijk.'

Mogen we lang leven, voor altijd rijk.

- Austin Russell (@chumlee_) 12 maart 2014

Zijn baas Rick ging ook door het nieuws te ontkrachten in een bericht dat las; “Nieuws: CHUMLEE IS LEVEND & GOED! Hij is eigenlijk vandaag aan het filmen, maar we waarderen allemaal ieders bezorgdheid! "

Nieuws: CHUMLEE IS LEVEND & GOED! Hij is eigenlijk vandaag aan het filmen, maar we waarderen allemaal ieders bezorgdheid!

- Rick Harrison (@GoldSilverPawn) 12 maart 2014

In een andere post schreef hij; “@Chumlee_ is LEVEND & GOED! Hij is 101 pond en in de beste gezondheid van zijn leven! Bedankt voor uw bezorgdheid! Hij filmt vandaag op GS Pawn. ”

Lees ook: Eustace Conway Getrouwd, Vrouw, Netto waarde, Familie, Salaris, Wiki, Bio

Vanaf dit schrijven is Chumlee nog steeds heel veellevend. In mei 2017 breidde hij zijn bedrijfsimperium uit met een snoepwinkel. Zijn persoonlijke leven is echter niet zonder problemen verlopen. Hij liep in maart 2016 de wet in als gevolg van een beschuldiging van seksueel geweld.

Chumlee Dood, wat hem is overkomen, huis, vriendin, vrouw, salaris (2)

Nadat zijn huis was binnengevallen, vond de politie Chumleein bezit van illegale vuurwapens, waaronder pistolen, jachtgeweren, MP5 en andere soorten riffles. Geneesmiddelen werden ook gevonden, waaronder methamfetamine en Xanax. Chumlee werd onmiddellijk in hechtenis genomen maar de volgende dag vrijgelaten.

Beschuldigd met 20 misdrijftellingen, pleitte hij schuldigen ontsnapte aan de gevangenis. Hij werd veroordeeld tot 3 jaar voorwaardelijk en werd geadviseerd om counseling te ondergaan. De aanklachten tegen hem werden echter ingetrokken.

Salaris

Chumlee verdient naar verluidt minstens $ 25.000 per aflevering van pionsterren. Hij verdient nog meer aan zijn bedrijven. In 2010 kocht zijn baas Rick de helft van zijn noviteitenzaken voor $ 155.000. Het vermogen van Chumlee wordt geschat op $ 5 miljoen.

Huis

Chumlee is in staat om miljoenen dollars waard te zijnveroorloven de beste dingen in het leven, waaronder zijn beruchte huis in Las Vegas waar veel wilde feesten werden georganiseerd. In juli 2017 kwam het herenhuis met 5 slaapkamers en 6 badkamers op de markt met de vraagprijs van $ 1,8 miljoen.

Voordat het onroerend goed werd vermeld, werd het ingrijpend gerenoveerd, meldde Las Vegas Sun. Chum had in 2012 $ 1,1 miljoen voor het huis betaald.

Vrouw / vriendin

Chumlee heeft een langdurige relatie metTanya Hyjazi die van Libanese afkomst is. Ze werkt als chef-kok in het Stack Restaurant en Bar in Las Vegas. Haar culinaire vaardigheden kwamen goed van pas toen Chumlee wat gewicht moest verliezen.

Lees ook: James Murray Echtgenote, Getrouwd of vrijgezel, hom*o, vriendin, Wiki, Bio

Hij ontmoette Tanya in 2013 en tijdens haar verjaardagsfeest dat jaar nam hij haar mee op een date in D Hotel.

Chumlee schonk zijn bae een cake die de vorm had van een LV-bowlingtas. Hun relatie trok de aandacht toen Tanya een boob-baan kreeg waar Chumlee voor betaalde.

In 2013 gesproken met Las Vegas Review-Journal,Chumlee legde uit dat Tanya zelf de boob-baan wilde betalen, maar dat ze zo hard werkt om rond te komen en het zou beter zijn als hij ervoor zou betalen omdat hij het geld door slechts 2 uur werk kan betalen.

Sommige bronnen beweren dat Chumlee en Tanya al lang getrouwd zijn.

Chumlee Dood, wat hem is overkomen, huis, vriendin, vrouw, salaris (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Eusebia Nader

Last Updated:

Views: 5385

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eusebia Nader

Birthday: 1994-11-11

Address: Apt. 721 977 Ebert Meadows, Jereville, GA 73618-6603

Phone: +2316203969400

Job: International Farming Consultant

Hobby: Reading, Photography, Shooting, Singing, Magic, Kayaking, Mushroom hunting

Introduction: My name is Eusebia Nader, I am a encouraging, brainy, lively, nice, famous, healthy, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.