Pets Place Achteraf Betalen? - Spaarbuidel (2024)

Pets Place betaalmogelijkheden in 2022

Ben jij op zoek naar webshop die betaalmogelijkheden heeft om te beginnen met achteraf betalen of in termijnen betalen? Dan ben je bij Spaarbuidel.nl aan het juiste adres. Op deze pagina hebben we alle Pets Place betaalmogelijkheden op een rij gezet om je op weg te helpen. Lees verder om direct alle betaalmogelijkheden van Pets Place te bekijken.

Pets Place Achteraf betalen

Je kunt bij Pets Place achteraf betalen op verschillende manieren, zo kun je tegenwoordig gebruik maken van een breed aantal mogelijkheden zoals Afterpay, Capayable, Creditcard, Klarna, iDeal, Paypal en betalen op rembours. Het kan zelfs nog mogelijk zijn om te betalen op acceptgiro. Wil je meer weten? Lees dan snel verder over achteraf betalen bij Pets Place.

In termijnen betalen bij Pets Place met minilening

Als je achteraf wil betalen bij de Pets Place maar de betalingsmethodes dat niet mogelijk maken kun je kiezen voor een minilening. Bij dit soort kredieten wordt er niet gekeken naar een eventuele negatieve BKR beoordeling en kun je kleine bedragen lenen met een korte looptijd van 30 tot maximaal 90 dagen. In principe werkt dit hetzelfde als alle andere manieren van achteraf betalen, alleen werk je buiten de website van Pets Place om. Bekijk alle mogelijkheden om te beginnen met minilening afsluiten hier.

Pets Place Afterpay

Is het mogelijk om met Afterpay te betalen bij Pets Place? Goede vraag, wij hebben gekeken en het lijkt erop alsof Pets Place nog steeds de mogelijkheid biedt om te betalen met Afterpay.

Als je gebruikt maakt van Pets Place Afterpay moet je binnen 14 dagen betalen, het werkt verder simpel. Je krijgt een digitale factuur doorgestuurd met alle details over hoe je moet betalen, het proces is verder zeer eenvoudig. De acceptgiro wordt naar je mail gestuurd en je kunt het geld overmaken vanaf je bankrekening naar Pets Place.

Als je voor het eerste gebruikt maakt van achteraf betalen met Pets Place Afterpay kun je tot 250 euro bestellen. Als je al een bestaande klant bent en je eerder met Afterpay betaald hebt bij Pets Place kun je tot een waarde van 400 euro bestellen.

Pets Place In termijnen betalen

Je kunt bij Pets Place in termijnen betalen op verschillende manieren, zo kun je tegenwoordig gebruik maken van een breed aantal mogelijkheden zoals Afterpay, Capayable, Creditcard, Klarna, iDeal, Paypal en betalen op rembours. Het kan zelfs nog mogelijk zijn om te betalen op acceptgiro. Wil je meer weten? Lees dan snel verder over in termijnen betalen bij Pets Place.

Pets Place betalen met creditcard

Je kunt bij Pets Place online gemakkelijk betalen met een creditcard, het is in veel winkels niet mogelijk om op deze manier te betalen. Betalen met een creditcard bij Pets Place is een van de meest populaire opties op dit moment.

Pets Place Klarna

Het is bij veel retailers mogelijk om te betalen met Klarna, op dit moment is het niet helemaal duidelijk of je bij de Pets Place met Klarna kunt betalen. Deze betalingsmethode werkt hetzelfde als Afterpay, je krijgt een factuur in je mailbox en kunt daarna 14 dagen wachten met betalen.

Pets Place Paypal

Bij de Pets Place kun je gemakkelijk betalen met Paypal, je kunt met PayPal snel en gemakkelijk online betalen. Je PayPal account zit gekoppeld aan jouw rekeningnummer en door middel van in te loggen kun je gemakkelijk een betaling voldoen bij Pets Place.

Pets Place iDeal

Op dit moment is iDeal de meest gekozen betalingsmethode in Nederland, het is dus ook mogelijk om direct een betaling te doen met iDeal bij Pets Place. Deze betalingsmethode is wel anders als de bovenstaande mogelijkheden waarbij je op afbetaling kunt betalen, bij iDeal wordt het bedrag direct van je rekening geschreven.

Wat is het verschil tussen Klarna en AfterPay bij Pets Place?

Tussen deze 2 betalingsmethoden zitten weinig verschillen, je kunt betalen in termijnen, maar het is bij Klarna ook mogelijk om de keuze te maken uit 'Betalen in drie termijnen' dit kan wel alleen met een creditcard.

Wat is het voordeel van achteraf betalen bij Pets Place?

Door te kiezen voor achteraf betalen hebben consumenten de mogelijkheid om producten te bestellen en eerst thuis uit te proberen voordat ze het product houden. Daarnaast hebben consumenten de mogelijkheid om een betaling wat later rond te maken als ze geld te kort komen.

Waarom kan ik niet in termijnen betalen bij Pets Place?

Je inkomen en het bedrag dat je wil lenen worden bij achteraf betalen gechecked door de betalingsprovider. Als je nog openstaande schulden hebt, of vaker betalingsproblemen hebt gehad dan kan het zijn dat je niet in termijnen kunt betalen bij Pets Place.

Nicolas Stenze

Auteur

Nicolas heeft een grote passie voor financiën en schrijft graag over alle onderwerpen met betrekking tot financiële producten. Naast auteur draagt Nicolas ook de verantwoordelijkheid van eindredacteur.

Geüpdatet op: jul 19, 2022 @ 23:21

Pets Place Achteraf Betalen? - Spaarbuidel (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jonah Leffler

Last Updated:

Views: 6392

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jonah Leffler

Birthday: 1997-10-27

Address: 8987 Kieth Ports, Luettgenland, CT 54657-9808

Phone: +2611128251586

Job: Mining Supervisor

Hobby: Worldbuilding, Electronics, Amateur radio, Skiing, Cycling, Jogging, Taxidermy

Introduction: My name is Jonah Leffler, I am a determined, faithful, outstanding, inexpensive, cheerful, determined, smiling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.